VoIP

/VoIP
VoIP 2019-05-08T12:17:38+00:00

VoIP

Flexibel en schaalbaar

Omdat uw telefooncentrale zich in de Cloud bevindt, kunt u er op iedere gewenste locatie gebruik van maken. IP-telefonie vereist een internetverbinding, vast of mobiel. Daarnaast kunt u allerlei apparaten inzetten om mee te bellen. Vaste telefoontoestellen, draadloze toestellen (DECT), software-telefoons en apps op uw mobiele telefoon. Waar u ook bent, er is altijd een manier om representatief te communiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld overal met uw vaste zakelijke telefoonnummer uitbellen. Tov uw huidige omgeving kunt u al 20% besparen!

VoIP Optie1 aanvragen

Laat u vrijblijvend informeren over VoIP!

Altijd bereikbaar!

Nooit meer problemen met een telefooncentrale in de meterkast die ‘vol’ zit en niet meer uitgebreid kan worden. Met een cloud centrale bent u altijd bereikbaar! Het beheer van uw centrale is onze zorg en uitbreiding is altijd mogelijk. Groeien kan altijd. Een stapje terug doen kan ook; omdat VoIP enorm schaalbaar is kan je maandelijks op en afschalen. Wij werken met kort en lange contractperiodes. Maandelijks opzeggen is bij ons ook geen enkel probleem.

VoIP Optie1 ondersteunt u met het optimaliseren en installeren van al uw VoIP oplossingen. Neem u vrijblijvend contact met ons op of kom gerust langs bij optie1 Soest.